پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاعرسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشمانداز 20 ساله کشور و برنامههای توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامهریزی برنامههای روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..
شماره تماس: 0743337251
مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل
سردبیر : سیده سحر حسینی
دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹، از برگزاری پنجاه و چهارمین نشست ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.
پنجاه و چهارمین نشست ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بیان داشت: خوشبختانه بعد از سرعت گرفتن روند واکسیناسیون در سطح کشور و استان از دو ماه قبل، روند بیماری نیز به تبع آن در سطح کشور و استان کاهش یافته که از اثر بخش بودن اجرای واکسینایون حکایت دارد.
دکتر پرویز یزدانپناه، تصریح کرد: لازم است از فرصت و ظرفیت ایجاد شده استفاده کنیم و به ارائه سایر خدمات بهداشتی و درمانی برای مردم همچون گذشته اقدام نمائیم.
رئیس ستاد دانشگاهی مقابله با کوید 19، افزود: روند نمونه گیری به طور غیر منطقی کاهش یافته که قابل قبول نیست، ضمن اینکه بایست مواظب افرادی که در قرنطینه هستند باشیم تا بتوانیم از شیوع بیماری جلوگیری کنیم.
دکتر یزدان پناه اضافه کرد: نظارت بر اصناف و بویژه مدارس را جدی گرفته و مراقب سلامت معلمین و دانش آموزان باشیم. تعداد نمونه ها کم شده، ولی تعداد مرگ و میر ها کم نشده که بایست مراقبت های خود را همچنان داشته باشیم.
وی با تأکید بر تسریع روند واکسیناسیون، خاطرنشان کرد: بایست تلاش نموده و افراد واکسن نزده را به شیوه های مختلف دعوت و تشویق به انجام واکسیناسیون نمائیم و با پیگیری فعال و دعوت فعال از دیگر افراد جامعه بویژه سالمندان و گروه های پرخطر، آنان را برای تزریق دزهای بعدی دعوت کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: سعی خواهیم کرد با رایزنی با وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و جذب اعتبار و توزیع بین کادر بهداشت و درمان نسبت به تشویق و جبران بخشی از خدمات آنان اقدام نمائیم.
رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه نیز، اظهار داشت: از آنجا که معاونت بهداشتی دانشگاه، رئیس کارگروه مراقبت های بهداشتی و درمانی در کنار پنج کارگروه دیگر کمیته تدوین نقشه راه یکساله مقابله با کروناست؛ انتظار داریم که این کارگروه تشکیل و برنامه پیشنهادی خود را تدوین و همگام با دیگر کارگروهها در جلسه آتی ستاد استانی مقابله با کرونا ارائه نمایند.
دکتر مسلم شریفی بر ادغام دو کمیته آموزش و اطلاع رسانی تأکید و ابراز داشت: می باست هم کمیته اطلاعرسانی و روابط عمومی و هم آموزش سلامت معاونت بهداشتی و سایر اعضای این کمیته با هم همکاری داشته باشند؛ و آموزش سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه خوراک و محتوای آموزشی تهیه و با هدف اطلاع رسانی در اختیار روابط عمومی دانشگاه و سایر رسانه ها قرار دهند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده، ضمن ارائه وضعیت اپیدمی در این شهرستان، اظهار داشت: به لحاظ شغلی، خانم های خانه دار و افراد بازنشسته بیشترین درصد مبتلایان به کرونا را تشکیل می دهند و از نظر واکسیناسیون دانش آموزان و واکسیناسیون عمومی با پوشش 95 درصدی دز اول و 85 درصدی دز دوم جزء شهرستان های دوم و سوم استان هستیم.
دکتر فریبرز یاوریان اضافه کرد: استقبال ضعیف مردم به واکسن، شایعه پراکنی در خصوص بیم و ترس از عواض واکسن و کمبود نیروی انسانی از جمله مهمترین چالشهای شهرستان در مقابله با اپیدمی کووید 19 است.
مدیر مبارزه با بیماریهای معانت بهداشت نیز تصریح کرد: شهرستان بویراحمد که الگوی استان است روند کاهشی دارد و سایر شهرستانها نیز چنین هستند و روند نمونه گیری نیز تابع شیوع بیماری است به همین خاطر هم موارد مثبت و هم نمونه گیری در شرایط کنونی سیر کاهشی دارد.
مهندس عوض پور ادامه داد: با توجه به خیز نوع آ میکرون ویروس، بایست دز سوم و یاد آور و همینطور بیمار یابی فعال را در دستور کار قرار داده تا از اشاعه و اوج گرفتن مجدد ویروس جلوگیری کنیم.
وی اشاره ای به تأخیر در تخصیص اعتبار برای خرید کیت تشخیص آنفولانزا نمود و گفت: با پوشش ۹۲ درصدی واکسیناسیون دانش آموزان در دز اول و ۷۷ درصدی، دز دوم، در سطح کشور استان اول هستیم.
مدیر درمان معاونت درمان نیز، خاطر نشان کرد: شرایط پایدار دو ماه گذشته ادامه دارد و کاهشی هم شده و تعداد کل بیماران امروز، 23 آذر 1400 استان، ۸۵ بیمار در سطح استان بوده است که بستری های نیازمند به ICU نیز کاهشی شده است.
دکتر توانا اظهار داشت: تجزیه و تحلیل ها تعداد مرگ و میرها نشان داد که بیشتر فوتی های اخیر ناشی از عدم واکسیناسیون و در سنین بالای ۶۰ سال بودند.
در پایان جلسه، دکتر پورانفرد، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، به محدود بودن اعتبارات و بودجه در سطح شبکه ها و دانشگاه اشاره داشت و تأکید کرد: صرفه جویی و استفاده بهینه در مصرف داروها و افزایش درآمد بیمارستان ها را، دو راهکار اساسی برای فائق آمدن بر مشکلات اقتصادی در سطح شبکه های بهداشت و درمان عنوان کرد.
به گزارش وبدا، این نشست با حضور دکتر پرویز یزدان پناه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و رئیس ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا، دکتر جلال پورانفرد، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس علی اصغر خیبر رئیس دفتر حوزه ریاست دانشگاه، دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا و کارشناسان مرکز سیاستگذاری سلامت در سالن آفتابگردان دانشگاه و حضور ویدئو کنفرانسی معاونین دانشگاه و رؤسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار و راجع به وضعیت کرونا در کشور و استان و هم اندیشی برای مقابله با آن به گفتگو پرداختند.